Umetne trepalnice polepšajo celoten obraz

Veliko prijateljic me sprašuje, katero maskaro uporabljam. Vsem po vrsti odgovarjam: nobene! Nobena ne more verjeti, da je kaj takega mogoče, saj so moje trepalnice dolge, bujne in košate kot še nikoli. Seveda imam majhno skrivnost, a to ni maskara. Že pred nekaj meseci sem se odločila za umetne trepalnice, za katere me je navdušila moja kozmetičarka, h kateri me je sicer privabila kriolipoliza. Ker se ukvarja še z geliranjem nohtov, oblikovanjem obrvi in podaljševanjem trepalnic, pa tudi sama ima izjemno lepe umetne trepalnice, me je vse skupaj prepričalo v to, da poskusim še sama.

Postopek podaljševanja je bil sicer kar dolg in zahteven, morda bolj, kot sem pričakovala. za vsako oko je porabila približno dve uri. Ob prijetni glasbi in klepetu je čas hitreje minil, tako da sem vse skupaj laže zdržala. Takoj po opravljenem postopku sem se pogledala v ogledalo in kar nisem mogla verjeti, kakšna razlika je bila med prej in potem. Resda moje naravne trepalnice nikoli niso bile med najkrajšimi, vendar tolikšnega volumna nisem pričakovala. Pa saj to je boljše od vsake maskare!

Prvi dve minuti se mi je sicer zdelo, da je trepalnic preveč in da me bodo vsi gledali, da bodo preveč izstopale. A temu ni bilo tako. Kmalu sem se nanje navadila. Tudi kozmetičarka mi je zagotovila, da je izbrala tako dolžino trepalnic, ki se še prilagaja mojemu obrazu – ne predolgo ne prekratko.

Odločila sem se za dlačice iz svile, ki dajejo popolnoma naraven videz. Njihov nanos poteka tako, da se jih vstavlja oziroma vsaja eno za drugo v naravne trepalnice. Pomembno je, da izberete kozmetičarko, ki ima umetne trepalnice vrhunske kvalitete. Samo postopek, opravljen z vrhunskimi izdelki, zagotavlja najboljši rezultat. Vstavljanje trepalnic ni boleče in je, lahko povem, zelo enostavno. Samo dolgotrajno je. A za lepoto je vredno potrpeti – in tudi posedeti nekaj ur.