Poročni band, ki zagotavlja petje in ples do jutra

To leto se bom poročila, zato sem na spletu začela z iskanjem poročnega banda, ki bi igral na moji poroki. Našla sem prav takega, kot mi ustreza. Predstavila sem ga tudi partnerju in skupaj sva si ogledala nekaj videoposnetkov ter se odločila, da ga rezervirava. Poročni band, ki nama bo igral, zagotavlja sproščeno poroko ter ples in petje do zgodnjih ur v jutru. Poskrbi za zabavo tako mlajših kot starejših svatov. Ne poslužuje se perverznih poročnih igric, na katere sem naravnost alergična. Ta poročni band ne igra zgolj na inštrumente, temveč povezuje celotno slavje in poskrbi, da se bodo vsi zabavali in ostali pokonci do jutra.

V svojem repertoarju imajo legendarne ex-yu in slovenske uspešnice, ki nikogar ne bodo pustile hladnega. Ob preigravanju uspešnic Parnega Valjka, Plavega Orkestra, Novih Fosilov, Prljavega Kazališta, Crvenih jabuk in hitov sodobnih balkanskih izvajalcev ter slovenskih legend, vse od Jana Plestenjaka do Prizme, Kingstonov, Pop Designa, Slavka Ivančiča, Hazarda, Don Juana, Bazarja … se boste počutili ponovno mlade, igrive in radostne.

Ta poročni band ponuja prvovrstno mešanico muzikalnih stilov. Poleg nekdanjih in sedanjih jugoslovanskih hitov ter slovenskih zimzelenih uspešnic ne bo manjkalo tudi dance glasbe. Poročni band zagotavlja žur in dobro vzdušje, v katerem bodo uživali vsi prisotni, ne glede na starost. Marsikdo je skeptičen do tovrstnih bandov, saj nimajo harmonike. Večina ljudi zmotno misli, da se prava veselica zgodi šele ob harmoniki. Če vprašate svate, ki so uživali v ritmih omenjenega poročnega banda, jim to glasbilo ni prav nič manjkalo. Člani banda imajo dolgoletne izkušnje iz nastopanja na najrazličnejših dogodkih, vse od porok do obletnic, slavij, disko klubov … Že velikokrat so se preizkusili tudi v vlogi predskupine različnim zvenečim imenom. Glasbo igrajo v živo, nikoli na playback, kar se med svati zagotovo začuti.